0000
Regjistruar
00
Vepra Madhore
00
Shërbime …

Faktet flasim për ne

Te fokusuar ne zgjidhje optimale, me nje design modern, teknologji bashkohore dhe lende te para cilesore, kemi zgjedhur nje staf me pervoje disavjecare per te garatuar nje finalizim perfekt per cdo projekt!

Faktet Flasim për Ne

0000
Viti i Regjistrimit
00
Vepra Madhore
00
Shërbimet Kryesore

Treal Construction

Kompania Treal Construction operon kryesisht ne fushen e ndertimit dhe mbulon te gjitha llojet e sherbimeve ne fushen e ndertimit duke filluar nga konceptimi i projekt-ideve deri ne realizimin dhe dorezimin e objekteve me celsa ne dore.

Integriteti dhe Risija

Integriteti, Stafi Profesionist, Cilesia dhe Risite jane karakteristikat kryesore qe e dallojne kompanine tone.

Shërbimi dhe Cilësia

Synojme te ofrojme nje nivel sa me te larte sherbimi dhe cilesie ne krahasim me kompanite e tjera qe operojne ne fushen e ndertimit.

Si punojme

Te fokusuar ne zgjidhje optimale, me nje design modern, teknoloji bashkohore dhe lende te para cilesore, kemi zgjedhur nje staf me pervoje disavjecare per te garatuar nje finalizim perfekt per cdo projekt!

Jemi krenarë për punët tona

Bazuar ne eksperiencen shumevjecare profesionale te stafit, mbeshtetur ne realizimin e disa veprave te larmishme
dhe te nje rendesie te vecante, ne i udhezojme dhe i sugjerojme klienteve tane zgjidhje tekniko-ekonomike dhe shume efikase per projektet e tyre.

Kënaqësi e klientit është prioriteti ynë.

Vepra kulti dhe projekte të rëndësishme.

Investitorë privatë

Aktivitetet kryesore të kompanisë

Objekte

Kulti

Godina

Administrative

Konstruksione

Metalike

Punime

Infrastrukture

Rehabilitim

Fasadash

Përforcim

Strukture

Ndërtim

Blast Platform

Ndërtim

Blast Platform

Rikonstruksion

Objekti

Shtesë

Kati

Ndërtim

Godinë Shërbimi

Ndërtim

Godinë Banimi

Përforcim

Godine

Kontaktoni me TREAL

Ju mirëpresim të na kontaktoni për më shumë informacion
në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona.